nieuws

Uitreiking renovatieprijs op nieuwe vakbeurs

bouwbreed

den bosch – De Nationale Renovatie Prijs wordt niet, zoals voorheen, uitgereikt tijdens de Bouwbeurs in Utrecht, maar enkele maanden later tijdens de nieuwe vakbeurs Renovatie & Onderhoud.

In de Brabanthallen in Den Bosch wordt van 25 tot en met 27 mei 2005 de nieuwe vakbeurs Renovatie & Onderhoud gehouden. Daar worden ook de winnaars bekendgemaakt van de tiende editie van de Nationale Renovatieprijs (NRP). De beurs Renovatie & Onderhoud is tevens de plek waar de Innovatieprijs voor renovatieproducten of -systemen wordt uitgereikt.

Interessant voor bezoekers is verder, dat van 25 tot en met 28 mei, dus een dag langer, in de Brabanthallen ook de Restauratiebeurs 2005 wordt gehouden.

De vakbeurs Renovatie & Onderhoud wordt inhoudelijk begeleid en vormgegeven door architect Martin Liebregts van de Eindhovense BouwHulpGroep.

Volgens Johan Heystek, die de beurs organiseert voor Libéma Exhibitions, speelt het elke twee jaar te houden evenement in “op de behoefte van de vastgoed- en bouwsector aan compacte, specialistische en diepgaande vakbeurzen binnen een actueel en veelzijdig onderwerp.”

Heystek was eerder nauw betrokken bij de organisatie van de vakbeurs Geveltotaal in Ahoy.

Vandaag verschijnt de bijlage Renovatie bij Cobouw.

Reageer op dit artikel