nieuws

Schaatsbaan in Zoetermeer breidt uit

bouwbreed

zoetermeer – PWA Silverdome schaatsbaan in Zoetermeer wil op termijn uitbreiden. In 2006 zou de bouw van een extra hal beginnen. Een woordvoerder benadrukt dat het niet gaat om extra meters ijs, maar om een grotere hal dan de bestaande waarin bijvoorbeeld beurzen georganiseerd kunnen worden. Zoetermeer zegt in grote lijnen op de hoogte te […]

zoetermeer – PWA Silverdome schaatsbaan in Zoetermeer wil op termijn uitbreiden. In 2006 zou de bouw van een extra hal beginnen.

Een woordvoerder benadrukt dat het niet gaat om extra meters ijs, maar om een grotere hal dan de bestaande waarin bijvoorbeeld beurzen georganiseerd kunnen worden. Zoetermeer zegt in grote lijnen op de hoogte te zijn, maar wacht een bouwaanvraag af. De Silverdome denkt dat komend jaar te doen.

Reageer op dit artikel