nieuws

Rodamco koopt winkels in Zweden

bouwbreed Premium

rotterdam – Rodamco Europe heeft voor 68,8 miljoen euro het Väsby Centrum in Zweden gekocht. Het centrum ligt 20 kilometer ten noorden van de Zweedse hoofdstad Stockholm. Väsby is het zestiende winkelcentrum dat Rodamco in het Scandinavische land in eigendom heeft. “Het is onze ambitie Väsby Centrum verder te ontwikkelen en te verbeteren”, aldus topman […]

rotterdam – Rodamco Europe heeft voor 68,8 miljoen euro het Väsby Centrum in Zweden gekocht. Het centrum ligt 20 kilometer ten noorden van de Zweedse hoofdstad Stockholm. Väsby is het zestiende winkelcentrum dat Rodamco in het Scandinavische land in eigendom heeft. “Het is onze ambitie Väsby Centrum verder te ontwikkelen en te verbeteren”, aldus topman M. Hulshoff van Rodamco.

Väsby Centrum omvat 40.000 vierkante meter verhuurbare ruimte. De helft van het oppervlak wordt ingenomen door winkels. Tot het complex dat jaarlijks 3,5 miljoen bezoekers trekt, behoren een bejaardentehuis, fitnesscentrum en postkantoor. De bezettingsgraad van Väsby Centrum bedraagt 98 procent.

Reageer op dit artikel