nieuws

Janssen de Jong bouwt N293-Zuid

bouwbreed

maastricht – De provincie Limburg heeft de aanleg de nieuwe provinciale weg N293-Zuid (oosttangent Roermond) gegund aan aannemersbedrijf Janssen de Jong Infra uit Horst aan de Maas. Met 3,1 miljoen euro bood dit bedrijf als laagste van zeven inschrijvers. Eind januari 2005 begint Janssen de Jong met de werkzaamheden. In juli 2005 is de N293-zuid […]

maastricht – De provincie Limburg heeft de aanleg de nieuwe provinciale weg N293-Zuid (oosttangent Roermond) gegund aan aannemersbedrijf Janssen de Jong Infra uit Horst aan de Maas. Met 3,1 miljoen euro bood dit bedrijf als laagste van zeven inschrijvers.

Eind januari 2005 begint Janssen de Jong met de werkzaamheden. In juli 2005 is de N293-zuid open voor het verkeer. Dan wordt de St. Wirosingel afgesloten omdat de bouw van de tunnel van de Rijksweg 73-Zuid start. De N293-zuid functioneert dan als omleidingsroute.

Reageer op dit artikel