nieuws

In november meer staal uit Duitse ovens

bouwbreed Premium

wiesbaden – De Duitse hoogovens hebben in november 2,6 miljoen ton ijzer en 4 miljoen ton staal geproduceerd. De volumes liggen respectievelijk 1,6 en 2,5 procent hoger dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt het Statistisch Bundesamt. In de eerste negen maanden van het jaar leverden de Duitse hoogovens 27,5 miljoen ton ijzer. De […]

wiesbaden – De Duitse hoogovens hebben in november 2,6 miljoen ton ijzer en 4 miljoen ton staal geproduceerd. De volumes liggen respectievelijk 1,6 en 2,5 procent hoger dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt het Statistisch Bundesamt. In de eerste negen maanden van het jaar leverden de Duitse hoogovens 27,5 miljoen ton ijzer. De hoeveelheid ligt 1,9 procent boven het niveau van 2003. De productie van staal steeg met 3,6 procent tot 42,8 miljoen ton.

Reageer op dit artikel