nieuws

Heidelberg Cement koopt in Hannover

bouwbreed Premium

heidelberg – Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement heeft zijn positie in Noord-Duitsland versterkt door de overname van cementfabriek Teutonia in Hannover. De Heidelbergers bemachtigden 77 procent van de gewone en 13 procent van de preferente aandelen. Op de resterende waardepapieren wordt een bod voorbereid. Teutonia beschikt over een moderne fabriek en omvangrijke voorraden grondstoffen. Met 155 medewerkers […]

heidelberg – Bouwstoffenconcern Heidelberg Cement heeft zijn positie in Noord-Duitsland versterkt door de overname van cementfabriek Teutonia in Hannover. De Heidelbergers bemachtigden 77 procent van de gewone en 13 procent van de preferente aandelen. Op de resterende waardepapieren wordt een bod voorbereid.

Teutonia beschikt over een moderne fabriek en omvangrijke voorraden grondstoffen. Met 155 medewerkers beschikt de onderneming over een uitstekende marktpositie in het noorden van Duitsland.

Reageer op dit artikel