nieuws

Groenstad Boswijk voor AM en Stam

bouwbreed Premium

eindhoven – De gemeente Eindhoven heeft met de ontwikkelaars AM Wonen en Stam + Koning een overeenkomst getekend voor de bouw van Groenplaats Boswijk. In de periode 2005-2010 verrijzen in het parklandschap ten westen van de lichtstad 460 woningen. Veertig procent van Boswijk blijft groen, gedomineerd door monumentale kastanjebomen, oude eiken en esdoorns. Voor de […]

eindhoven – De gemeente Eindhoven heeft met de ontwikkelaars AM Wonen en Stam + Koning een overeenkomst getekend voor de bouw van Groenplaats Boswijk. In de periode 2005-2010 verrijzen in het parklandschap ten westen van de lichtstad 460 woningen. Veertig procent van Boswijk blijft groen, gedomineerd door monumentale kastanjebomen, oude eiken en esdoorns. Voor de woningen zal per stuk tussen de 180.000 en 700.000 euro moeten worden neergeteld. Met de uitvoering van de plannen zijn investeringen gemoeid ter waarde van 110 miljoen euro.

Reageer op dit artikel