nieuws

Financiële injectie voor Koop Groep

bouwbreed Premium

groningen – De Koop Groep heeft met een consortium van investeerders overeenstemming bereikt over de financiering. Het akkoord garandeert volgens de directie zowel de continuïteit als verdere groei van de onderneming. Volgens de overeenkomst geven de investeerders – Cor Boonstra incluis – een kapitaalinjectie van 50,6 miljoen euro in ruil voor 50,1 procent van de […]

groningen – De Koop Groep heeft met een consortium van investeerders overeenstemming bereikt over de financiering. Het akkoord garandeert volgens de directie zowel de continuïteit als verdere groei van de onderneming. Volgens de overeenkomst geven de investeerders – Cor Boonstra incluis – een kapitaalinjectie van 50,6 miljoen euro in ruil voor 50,1 procent van de aandelen van de Koop Groep. Gelijktijdig is met een internationaal bankenconsortium overeenstemming bereikt over de herfinanciering van het bedrijf voor een langere periode. Huidig topman Henk Koop blijft bestuursvoorzitter van de Koop Groep.

Reageer op dit artikel