nieuws

Beste domoticaproject maakt kans op een prijs

bouwbreed Premium

zoetermeer – Tot 1 maart volgend jaar kunnen leden van de KNX/EIB Userclub projecten indienen voor de gelijknamige award.

De eervolle prijs gaat naar het project dat volgens collega-installateurs het meest innovatief en/of technisch hoogstaand is.

Bedrijven die nog geen lid zijn, maar menen dat ze tussen oktober 2003 en maart 2005 een interessant project met EIB/KNX hebben uitgevoerd, kunnen meedoen door alsnog lid te worden van de Zoetermeerse club. EIB staat voor Europese Installatie Bus en KNX is de Europese domoticastandaard.

De KNX/EIB Userclub kent 110 leden, voornamelijk elektrotechnische installatiebedrijven en wordt gesteund door de Konnex Association Nederland. Vrijwel alle fabrikanten en leveranciers die in Nederland producten aanbieden volgens KNX, zijn erbij aangesloten.

De productorganisatie stelde de prijs in om de mogelijkheden van de domoticastandaard onder de aandacht te brengen. Het wedstrijdreglement schrijft onder meer voor dat de ingediende projecten ook met systemen overweg kunnen die niet via de EIB worden bestuurd. Volgend jaar wordt de prijs voor de tweede keer uitgereikt. In 2003 ging de prijs naar de koppeling van zorgwoningen in Waalre aan een thuiszorgcentrale, gerealiseerd door het installatiebedrijf De Louw uit Ravenstein.

Reageer op dit artikel