nieuws

Authentieke bouw in hartje Lochem

bouwbreed

LOCHEM – In de loop van volgend jaar begint Kreunen Bouw met de realisatie van 36 koopappartementen en de aanleg van een parkeerkelder in het centrum van Lochem. De appartementen verrijzen aan de Markt en de Noordwal. Een winkelpand, een particulier huis en een deel van het parkeerterrein van de Rabobank wordt geofferd voor de […]

LOCHEM – In de loop van volgend jaar begint Kreunen Bouw met de realisatie van 36 koopappartementen en de aanleg van een parkeerkelder in het centrum van Lochem. De appartementen verrijzen aan de Markt en de Noordwal. Een winkelpand, een particulier huis en een deel van het parkeerterrein van de Rabobank wordt geofferd voor de nieuwbouw, die 12 miljoen euro gaat kosten.

De appartementen in het duurdere prijssegment krijgen de uitstraling van de aanwezige negentiende-eeuwse bouwstijlen in het historische centrum van Lochem. Dat wil zeggen: verschillende kleuren baksteen met verticale geledingen en verspringende kapvormen en gootlijnen. Het uitgangspunt van de opdrachtgevers Spectrum Wonen en Johan Matser Projectontwikkeling is om de nieuwbouw zo authentiek te mogelijk laten lijken.

Reageer op dit artikel