nieuws

Smart LF-scanners simpel te bedienen

bouwbreed Premium

lelystad – Met de nieuwe Color- trac Smart LF A0-scanner kunnen goed, voordelig en gemakkelijk scans worden gemaakt van CAD-, AEC- en Gis-documenten, meldt importeur Regma Nederland BV uit Lelystad. De Smart LF-scanners zijn compact, licht en eenvoudig te installeren. De bediening van het apparaat is kinderspel. De handleiding bestaat dan ook uit slechts één pagina. […]

lelystad – Met de nieuwe Color-

trac Smart LF A0-scanner kunnen goed, voordelig en gemakkelijk scans worden gemaakt van CAD-, AEC- en Gis-documenten, meldt importeur Regma Nederland BV uit Lelystad. De Smart LF-scanners zijn compact, licht en eenvoudig te installeren. De bediening van het apparaat is kinderspel. De handleiding bestaat dan ook uit slechts één pagina. De Smart LF-scanners hebben geen opwarmtijd. Ook behoeven er geen kleurprofielen te worden ingesteld. Uitlijning en kalibratie duren, anders dan bij veel andere scanners, geen uren meer, zegt de importeur. Er zijn drie modellen, waarvan één zwart-wit-uitvoering. De standaard meegeleverde software biedt ondermeer one-touch functies voor scan-to-file en scan-to-email.

Reageer op dit artikel