nieuws

Shell toch verder in onbemand tanken

bouwbreed Premium

den haag – Benzinemaatschappij Shell gaat twee maanden na de verkoop van vijftig onbemande tankstations aan concurrent Gulf het aantal eigen onbemande tankstations weer uitbreiden. Shell heeft donderdag bekendgemaakt aan het eind van dit jaar verspreid over het land dertig onbemande stations te hebben gerealiseerd. Daarvan zijn er al 22 operationeel, die nu nog onder […]

den haag – Benzinemaatschappij Shell gaat twee maanden na de verkoop van vijftig onbemande tankstations aan concurrent Gulf het aantal eigen onbemande tankstations weer uitbreiden.

Shell heeft donderdag bekendgemaakt aan het eind van dit jaar verspreid over het land dertig onbemande stations te hebben gerealiseerd. Daarvan zijn er al 22 operationeel, die nu nog onder de naam Tinq verkopen en straks onder Shell Express.

Shell verkocht half september ongeveer vijftig onbemande stations plus de merknaam Tinq aan Gulf. Dat gebeurde volgens het concern toen omdat het zich vooral wilde richten op het omhoog halen van olie. Een woordvoerder zei donderdag dat niet alle verkochte stations nodig waren.

De verkoop heeft Shell volgens hem voldoende middelen opgeleverd om verder te kunnen investeren.

De stations, zowel de verkochte als de behouden stations, zijn volgens hem winstgevend.

Reageer op dit artikel