nieuws

ODS maakt overzicht van diverse afsluiters

bouwbreed Premium

barendrecht – Welke afsluiter voor welke toepassing? ODS uit Barendrecht stelde met fabrikant VAG Armaturen uit het Duitse Mannheim een Nederlands/Engelstalig overzicht samen waarin de kenmerken en de toepassingen van de afsluiters worden besproken. De fabrikant en de leverancier gaan ook in op gebruikte materialen en op welke manier die tegen corrosie zijn beschermd. Beide […]

barendrecht – Welke afsluiter voor welke toepassing? ODS uit Barendrecht stelde met fabrikant VAG Armaturen uit het Duitse Mannheim een Nederlands/Engelstalig overzicht samen waarin de kenmerken en de toepassingen van de afsluiters worden besproken.

De fabrikant en de leverancier gaan ook in op gebruikte materialen en op welke manier die tegen corrosie zijn beschermd. Beide bespreken op dezelfde manier de regelingen en andere toebehoren voor de verschillende afsluiters.

Reageer op dit artikel