nieuws

MotoRoto draait motor in de juiste richting

bouwbreed

bladel – Geen gehannes meer met moeizaam achteruit manoeuvreren. Met de MotoRoto kunnen motorrijders hun motor vooruit in de garage rijden, draaien en weer vooruit naar buiten rijden.

De MotoRoto is een ontwikkeling van HeBlad uit Bladel en bestaat uit een betonnen vloer van 15 centimeter dik met een polyester draaischijf.

De draaischijf weegt 1800 kilogram en wordt in een zandbed gelegd. De vloer is 15 centimeter dik en meet 274 centimeter in het vierkant. In de vloer draait een polyester schijf van 6,6 centimeter dik. De standaard van de motor rust op de draaipen. De schijf is opgebouwd uit een houten raamwerk waarover polyester is aangebracht. Het kunststof beschermt het hout rondom. Onder de schijf zijn zes rollen gemonteerd. Die draaien over een platte stalen hoepel die in de vloer is meegegoten. Deze rolbaan is 8 millimeter dik. De schijf weegt 65 kilogram en kan met twee handvatten voor onderhoud uit de vloer worden gelicht. De motor kan aan de vier hijsogen in de vloerplaat worden geketend. Een borgpen voorkomt dat het plateau ongewild gaat draaien. HeBlad levert de MotoRoto zelf aan huis en kan de vloer met eigen materieel tot 4 meter uit de openbare weg plaatsen. Exclusief plaatsingskosten rekent de leverancier 1595 euro.

Reageer op dit artikel