nieuws

Montageprofielen van hout en polypropyleen

bouwbreed Premium

preston – MK Profile Systems levert montageprofielen uit TPF. Dit nieuwe materiaal bestaat voor 85 procent uit hout en voor de rest uit polypropyleen. TPF is volgens de fabrikant uit het Britse Preston volledig opnieuw te gebruiken. Vergeleken met de aluminium profielen die MK ook levert, zijn de TPF-varianten goedkoper en lichter in gewicht. De […]

preston – MK Profile Systems levert montageprofielen uit TPF. Dit nieuwe materiaal bestaat voor 85 procent uit hout en voor de rest uit polypropyleen. TPF is volgens de fabrikant uit het Britse Preston volledig opnieuw te gebruiken.

Vergeleken met de aluminium profielen die MK ook levert, zijn de TPF-varianten goedkoper en lichter in gewicht. De maat van de montagesleuven komt overeen met die in de aluminiumprofielen van de reeks MK40, zodat het standaard montagemateriaal kan worden gebruikt. De houten profielen zijn te combineren met de aluminium varianten. Uit de profielen zijn onder meer stellingen te maken, veiligheidsvoorzieningen en werkbanken. Voor de stellingen ontwikkelt MK een nieuwe reeks toebehoren.

Reageer op dit artikel