nieuws

Haslemere positief over Britse markt

bouwbreed Premium

amsterdam – Het vastgoedfonds Haslemere is optimistisch over de Britse markt. De aan de beurs van Amsterdam en Frankfurt genoteerde onderneming verwacht vooral een toenemende belangstelling voor bedrijfs- en opslagruimtes. Ook voor winkelcentra ziet Haslemere volop mogelijkheden. Haslemere verdwijnt op korte termijn van de beurs. De onderneming is overgenomen door General Electric Capital Corporation, de […]

amsterdam – Het vastgoedfonds Haslemere is optimistisch over de Britse markt. De aan de beurs van Amsterdam en Frankfurt genoteerde onderneming verwacht vooral een toenemende belangstelling voor bedrijfs- en opslagruimtes. Ook voor winkelcentra ziet Haslemere volop mogelijkheden.

Haslemere verdwijnt op korte termijn van de beurs. De onderneming is overgenomen door General Electric Capital Corporation, de vastgoedtak van het Amerikaanse elektronicaconglomeraat GE. De overname is definitief sinds de rechter op 28 oktober besloot dat alle overgebleven kleine aandeelhouders hun belang in Haslemere aan de Amerikanen over moeten dragen.

Het beleggingsfonds realiseerde in de eerste negen maanden van het jaar een nettowinst van 26 miljoen euro. De onderneming heeft daarmee in vergelijking met vorig jaar het resultaat aanzienlijk verbeterd. Toen leed Haslemere in dezelfde periode een verlies van 25,2 miljoen euro.

Reageer op dit artikel