nieuws

Grote bouwers voor snelle NMa-procedure

bouwbreed

den haag – Ballast Nedam, Volker Wessels-dochter KWS, Heijmans en Dura Vermeer hebben gekozen voor de versnelde sanctieprocedure van mededingingsautoriteit NMa. Zij hebben J.C. Blankert, oud-voorzitter van VNO-NCW, gemachtigd om voor hen te onderhandelen met de NMa. Gisteren liep de termijn af waarbinnen vierhonderd van bouwfraude verdachte gww-aannemers moesten laten weten of ze instemmen met […]

den haag – Ballast Nedam, Volker Wessels-dochter KWS, Heijmans en Dura Vermeer hebben gekozen voor de versnelde sanctieprocedure van mededingingsautoriteit NMa. Zij hebben J.C. Blankert, oud-voorzitter van VNO-NCW, gemachtigd om voor hen te onderhandelen met de NMa.

Gisteren liep de termijn af waarbinnen vierhonderd van bouwfraude verdachte gww-aannemers moesten laten weten of ze instemmen met het versnelde boete-traject. Deelname levert een korting op van 15 procent op de boete.

Het Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB) inventariseert nog hoeveel van de vierhonderd bouwbedrijven Blankert hebben gemachtigd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels