nieuws

Grote bouwers voor snelle NMa-procedure

bouwbreed Premium

den haag – Ballast Nedam, Volker Wessels-dochter KWS, Heijmans en Dura Vermeer hebben gekozen voor de versnelde sanctieprocedure van mededingingsautoriteit NMa. Zij hebben J.C. Blankert, oud-voorzitter van VNO-NCW, gemachtigd om voor hen te onderhandelen met de NMa. Gisteren liep de termijn af waarbinnen vierhonderd van bouwfraude verdachte gww-aannemers moesten laten weten of ze instemmen met […]

den haag – Ballast Nedam, Volker Wessels-dochter KWS, Heijmans en Dura Vermeer hebben gekozen voor de versnelde sanctieprocedure van mededingingsautoriteit NMa. Zij hebben J.C. Blankert, oud-voorzitter van VNO-NCW, gemachtigd om voor hen te onderhandelen met de NMa.

Gisteren liep de termijn af waarbinnen vierhonderd van bouwfraude verdachte gww-aannemers moesten laten weten of ze instemmen met het versnelde boete-traject. Deelname levert een korting op van 15 procent op de boete.

Het Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB) inventariseert nog hoeveel van de vierhonderd bouwbedrijven Blankert hebben gemachtigd.

Reageer op dit artikel