nieuws

FlexCoat werkt belaste muren af

bouwbreed Premium

boven-leeuwen – Voor binnen- en buitenmuren die bloot staan aan een hoge belasting (scholen, sportzalen, zorginstellingen en horeca) is er nu de muurverf FlexCoat. De wandafwerking is een nieuw product van Global-Paints Products uit Boven-Leeuwen. De watergedragen verf is eenvoudig te verwerken, zeer elastisch, duurzaam en goed te reinigen, aldus de fabrikant. Eén keer opbrengen […]

boven-leeuwen – Voor binnen- en buitenmuren die bloot staan aan een hoge belasting (scholen, sportzalen, zorginstellingen en horeca) is er nu de muurverf FlexCoat. De wandafwerking is een nieuw product van Global-Paints Products uit Boven-Leeuwen.

De watergedragen verf is eenvoudig te verwerken, zeer elastisch, duurzaam en goed te reinigen, aldus de fabrikant. Eén keer opbrengen is voldoende. Behalve de FlexCoat muurverf zijn er ook de FlexPrimer (als basis) en de FlexFixeer (om het te bewerken oppervlak te fixeren). De muurverf is aan te kleuren met het Color Matching System.

Aan de Introductie van FlexCoat is een lange testperiode vooraf gegaan, meldt Global Paint Products. Deze bestond onder andere uit praktijkproeven op de Nederlandse Antillen, waar zon, zee, wind en zand zorgen voor extreme omstandigheden.

Schildersbedrijven kunnen een training krijgen voor het verwerken van de muurverf. Zij ontvangen dan een certificaat, waaraan opdrachtgevers kunnen zien dat het materiaal vakbekwaam wordt toegepast.

Reageer op dit artikel