nieuws

Degussa breidt uit in Zweden

bouwbreed Premium

düsseldorf – Degussa wordt eigenaar van het bedrijf voor betontoevoegmiddelen van de Zweedse firma Modern Beton. De aangekochte activiteiten worden geïntegreerd in Construction Chemicals Sweden, een dochtermaatschappij van Degussa�s bouwchemie-onderneming in de Zwitserse stad Zürich. De tak Degussa Bouwchemie realiseerde vorig jaar met 7200 medewerkers op een omzet van 1,7 miljard een winst van 184 […]

düsseldorf – Degussa wordt eigenaar van het bedrijf voor betontoevoegmiddelen van de Zweedse firma Modern Beton. De aangekochte activiteiten worden geïntegreerd in Construction Chemicals Sweden, een dochtermaatschappij van Degussa�s bouwchemie-onderneming in de Zwitserse stad Zürich.

De tak Degussa Bouwchemie realiseerde vorig jaar met 7200 medewerkers op een omzet van 1,7 miljard een winst van 184 miljoen euro. Moedermaatschappij Degussa, een concern gespecialiseerd in fijnchemie, werkte in 2003 met 47.000 medewerkers en 11,4 miljard omzet een positief resultaat bij elkaar van 878 miljoen euro.

Reageer op dit artikel