nieuws

Bundeling afdelingen en bedrijven bij DHV

bouwbreed

amersfoort – Ingenieursbureau DHV bundelt een aantal bedrijven en afdelingen in de groep Bouw en Industrie. Opnieuw onderdak worden gebracht D3BN civiel ingenieurs, Dorsser Blesgraaf, Bierhaus, Snellen Meulemans en Van Schaik plus Elta J-Claas. Ook de afdelingen Aetec, Huisvesting en AIB gaan op in Bouw en Industrie. Na de concentratie telt DHV Bouw en Industrie […]

amersfoort – Ingenieursbureau DHV bundelt een aantal bedrijven en afdelingen in de groep Bouw en Industrie. Opnieuw onderdak worden gebracht D3BN civiel ingenieurs, Dorsser Blesgraaf, Bierhaus, Snellen Meulemans en Van Schaik plus Elta J-Claas. Ook de afdelingen Aetec, Huisvesting en AIB gaan op in Bouw en Industrie. Na de concentratie telt DHV Bouw en Industrie achthonderd medewerkers. Het ingenieursbureau heeft een personele sterkte van 3800 medewerkers.

Reageer op dit artikel