nieuws

Lamello-deuvel duurzame houtverbinder

bouwbreed Premium

zulte – De nieuwe deuvel van Lamello is een snelle en stevige houtverbinder. De Duitse fabrikant maakt hem van massief berken-, kersen-, rood eiken- en notenhout. Er zijn drie afmetingen beschikbaar. De deuvel kan in elk houtbewerkingsproject worden gebruikt. De verbinder wordt vanaf de buitenkant geplaatst. Daarvoor volstaat een trapboor als werktuig. In het boorgat […]

zulte – De nieuwe deuvel van Lamello is een snelle en stevige houtverbinder. De Duitse fabrikant maakt hem van massief berken-, kersen-, rood eiken- en notenhout. Er zijn drie afmetingen beschikbaar.

De deuvel kan in elk houtbewerkingsproject worden gebruikt. De verbinder wordt vanaf de buitenkant geplaatst. Daarvoor volstaat een trapboor als werktuig. In het boorgat komt lijm, waarna de deuvel kan worden vastgeslagen met een hamer. De verbinding is niet alleen een stevig, maar ook een duurzaam alternatief voor nieten, nagels en schroeven, zegt de dealer voor de Benelux, Lamello Belgium NV uit Zulte, België.

Reageer op dit artikel