nieuws

Kuijpers Installaties neemt Van Gestel over

bouwbreed

goirle – De activiteiten van het gefailleerde Van Gestel Apparatenbouw en Pijpleidingen BV uit Goirle worden voortgezet door Kuijpers Installaties. Dat is onlangs bekendgemaakt. “Kuijpers ziet, gezien de samenstelling van het klantenbestand en de motivatie van het personeel voldoende aanknopingspunten om met vertrouwen de toekomst in te gaan”, aldus een toelichting van het bedrijf op […]

goirle – De activiteiten van het gefailleerde Van Gestel Apparatenbouw en Pijpleidingen BV uit Goirle worden voortgezet door Kuijpers Installaties. Dat is onlangs bekendgemaakt.

“Kuijpers ziet, gezien de samenstelling van het klantenbestand en de motivatie van het personeel voldoende aanknopingspunten om met vertrouwen de toekomst in te gaan”, aldus een toelichting van het bedrijf op de overname.

Van Gestel is actief in het röntgen laswerk en het aanleggen van pijpleidinginstallaties.

Bij Kuijpers werken vijfhonderd mensen.

Het bedrijf heeft zeven vestigingen. De jaaromzet is 75 miljoen euro.

Reageer op dit artikel