nieuws

Fixit-kit hecht alle mogelijke materialen

bouwbreed Premium

�s-hertogenbosch – Würth toont op de Houtbeurs in Rotterdam een nieuwe universele eencomponents afdichtings- en lijmkit voor het MS polymeersegment. Het materiaal kan worden ingezet voor het lijmen, monteren en afdichten van alle mogelijke soorten materialen, van hout, natuursteen en beton tot staal en glas, zowel binnen als buiten. Het is blijvend elastisch, ongevoelig voor […]

�s-hertogenbosch – Würth toont op de Houtbeurs in Rotterdam een nieuwe universele eencomponents afdichtings- en lijmkit voor het MS polymeersegment. Het materiaal kan worden ingezet voor het lijmen, monteren en afdichten van alle mogelijke soorten materialen, van hout, natuursteen en beton tot staal en glas, zowel binnen als buiten. Het is blijvend elastisch, ongevoelig voor schimmelvorming, oplosmiddelvrij, waterbestendig en overschilderbaar.

Voor het hechten van doorzichtige materialen is er Fixit Glashelder. De eigenschappen zijn nagenoeg gelijk. Deze kitsoort droogt glashelder transparant uit, is overschilderbaar met vrijwel alle verfsystemen en kan worden gebruikt voor beglazingsvoegen.

Fixit is leverbaar in kokers van 290 milliliter in de kleuren glashelder, wit, grijs, zwart en bruin. Het product is twaalf maanden houdbaar.

Reageer op dit artikel