nieuws

Stadhuis Oss te klein en weinig doelmatig

bouwbreed Premium

oss – Het raadhuis in Oss is te klein en voldoet niet meer aan de arbo-eisen. Architectenbureau De Twee Snoeken uit Den Bosch heeft een ontwerp gemaakt voor de aanpassingen. Vooralsnog gaat de gemeente alleen de eerste fase van het plan uitvoeren: de bouw van een publiekscentrum, uitbreiding van de benodigde kantoorruimten en verplaatsing van […]

oss – Het raadhuis in Oss is te klein en voldoet niet meer aan de arbo-eisen. Architectenbureau De Twee Snoeken uit Den Bosch heeft een ontwerp gemaakt voor de aanpassingen.

Vooralsnog gaat de gemeente alleen de eerste fase van het plan uitvoeren: de bouw van een publiekscentrum, uitbreiding van de benodigde kantoorruimten en verplaatsing van de ingang en aanpassen van de technische installaties. Daarvoor is 15,5 miljoen euro nodig. Het streven is begin 2007 klaar te zijn met dit deel van de verbouwing.

Ooit wil de gemeente ook de rest van het plan realiseren. De kosten daarvan bedragen 6 miljoen euro. Dat voorziet in aanpassing van de bestaande kantoren, vernieuwing van de raadzaal en de bouw van extra vergaderruimten.

Reageer op dit artikel