nieuws

Radell

bouwbreed Premium

Radell Engineering uit Eindhoven introduceert www.bouwinnovatief.nl, een website met informatie over de nieuwe producten en materialen en materieel die op de markt zijn gekomen. De producten zijn onderverdeeld in categorieën, zodat snel binnen een relevante productgroep kan worden gezocht. Elk product is voorzien van een uitgebreide productinformatie. Een gratis abonnement op een bijbehorende nieuwsbrief kan […]

Radell Engineering uit Eindhoven introduceert www.bouwinnovatief.nl, een website met informatie over de nieuwe producten en materialen en materieel die op de markt zijn gekomen. De producten zijn onderverdeeld in categorieën, zodat snel binnen een relevante productgroep kan worden gezocht. Elk product is voorzien van een uitgebreide productinformatie. Een gratis abonnement op een bijbehorende nieuwsbrief kan worden aangevraagd.

Producenten en leveranciers kunnen hun product eveneens zonder kosten aanmelden.

Reageer op dit artikel