nieuws

Post blijft droog in hardstenen brievenbus

bouwbreed

moerkapelle – Bobi Holland BV uit Moerkapelle introduceert drie brievenbusfronten van hardsteen. Deze Stone fronten zijn te combineren met de roestvaststalen Bobinox X400 inbouwbus. De brievenbusfronten kunnen worden ingemetseld in een muur of een zuil. Ze zijn gemaakt van arduin hardsteen, een blauwgrijze kalksteen uit België. Er zijn drie typen, de Creux (met een holle […]

moerkapelle – Bobi Holland BV uit Moerkapelle introduceert drie brievenbusfronten van hardsteen. Deze Stone fronten zijn te combineren met de roestvaststalen Bobinox X400 inbouwbus. De brievenbusfronten kunnen worden ingemetseld in een muur of een zuil. Ze zijn gemaakt van arduin hardsteen, een blauwgrijze kalksteen uit België.

Er zijn drie typen, de Creux (met een holle vorm), de Ligne (met een vlakke voorzijde) en de Ronde (met een bolle vorm). De inwerpgleuf voldoet aan de volgens NEN-norm 1770 voorgeschreven afmetingen. Door de vormgeving is inregenen vrijwel uitgesloten, meldt Bobi.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels