nieuws

Dikkere sierpleister probleemloos te verspuiten

bouwbreed

uden – Wiltec BV uit Uden levert een nieuwe machine voor het verspuiten van dikkere decoratieve pleistermaterialen op binnenmuren. Deze TexSpray RTX 1500 heeft een RotoFlex pompsysteem, waardoor de machine probleemloos sierpleisterkorrels tot 5 millimeter kan verwerken. De installatie kan 7,6 liter sierpleister per minuut verspuiten. Door de materiaaldruk van 7 bar is het mogelijk om […]

uden – Wiltec BV uit Uden levert een nieuwe machine voor het verspuiten van dikkere decoratieve pleistermaterialen op binnenmuren. Deze TexSpray RTX 1500 heeft een RotoFlex pompsysteem, waardoor de machine probleemloos sierpleisterkorrels tot 5 millimeter kan verwerken.

De installatie kan 7,6 liter sierpleister per minuut verspuiten. Door de materiaaldruk van 7 bar is het mogelijk om met lange spuitslangen te werken, meldt Wiltec.

Het apparaat is uitgevoerd met een hoogrendementscompressor. Door de luchtondersteuning is het materiaal beter te verspuiten. De drukontlader zorgt voor een vloeiende start. Er zijn geen materiaalspetters en de afwerking is optimaal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels