nieuws

VROM-Inspectie berispt Alkemade

bouwbreed Premium

den haag – Alkemade voert de VROM-taken deels onvoldoende uit. Uit onderzoek van de VROM-Inspectie blijkt dat de toetsing van bouwvergunningsaanvragen aan het Bouwbesluit en de toetsing van sloopvergunningsaanvragen aan het asbestverwijderingsbesluit beter moeten. Dat geldt ook voor het controleren van verleende bouw- en sloopvergunningen. Met de verlening van de gebruiksvergunningen zit Alkemade wel goed: […]

den haag – Alkemade voert de VROM-taken deels onvoldoende uit. Uit onderzoek van de VROM-Inspectie blijkt dat de toetsing van bouwvergunningsaanvragen aan het Bouwbesluit en de toetsing van sloopvergunningsaanvragen aan het asbestverwijderingsbesluit beter moeten. Dat geldt ook voor het controleren van verleende bouw- en sloopvergunningen.

Met de verlening van de gebruiksvergunningen zit Alkemade wel goed: nagenoeg voor alle gebouwen zijn vergunningen verleend. De gemeente heeft een verbeterplan opgesteld en de inspectie voert volgend jaar een controle uit.

Reageer op dit artikel