nieuws

Krachtenbundeling kraanverhuurders

bouwbreed

leeuwarden/emmen – L. Kielstra Kraanverhuur en R. Lubbers Kraanbedrijf gaan met ingang van volgende maand samen verder. Dat hebben beide kraanverhuurders bekendgemaakt. Door de fusie ontstaat een onderneming met veertig werknemers en een kranenpark van 25 telescoop- en mobiele torenkranen. Het bedrijf is met name in Noor-Nederland actief. Kielstra heeft vestigingen in Leeuwarden en Drachten; […]

leeuwarden/emmen – L. Kielstra Kraanverhuur en R. Lubbers Kraanbedrijf gaan met ingang van volgende maand samen verder. Dat hebben beide kraanverhuurders bekendgemaakt.

Door de fusie ontstaat een onderneming met veertig werknemers en een kranenpark van 25 telescoop- en mobiele torenkranen. Het bedrijf is met name in Noor-Nederland actief. Kielstra heeft vestigingen in Leeuwarden en Drachten; Lubbers in Emmen en Schoonebeek. Met de samenvoeging hopen Kielstra en Lubbers nog sneller, efficiënter en breder te opereren. Beide kraanverhuurders werken voor bedrijven in de on- en offshore en de woning- en utiliteitsbouw. Door de fusie gaan geen arbeidsplaatsen verloren.

Reageer op dit artikel