nieuws

Aker Kvaerner breidt vezelfabriek uit

bouwbreed Premium

zoetermeer – De Nederlandse divisie van het Noorse Aker Kvaerner gaat de vezelfabriek van Teijin Twaron in Emmen uitbreiden. Met de opdracht is een bedrag van 5 miljoen euro gemoeid. Aker Kvaerner was eerder ook al betrokken bij het zogeheten Mirai-project, dat voorzag in de productieuitbreiding van Teijin Twaron in Nederland. “Het succes van dat […]

zoetermeer – De Nederlandse divisie van het Noorse Aker Kvaerner gaat de vezelfabriek van Teijin Twaron in Emmen uitbreiden. Met de opdracht is een bedrag van 5 miljoen euro gemoeid.

Aker Kvaerner was eerder ook al betrokken bij het zogeheten Mirai-project, dat voorzag in de productieuitbreiding van Teijin Twaron in Nederland. “Het succes van dat werk heeft geleid tot een sterke basis tussen Aker Kvaerner en Twaron”, aldus Teijin Twaron-directeur W. van der Zande.

De uitbreiding van de Emmense fabriek moet volgend jaar september zijn afgerond.

Reageer op dit artikel