nieuws

Aanbesteding spoor Almelo in oktober

bouwbreed

almelo – De aanbesteding van de aanleg van het verdiepte spoor in Almelo zal in oktober plaatsvinden. Dat is de planning van opdrachtgever ProRail. Het plan wordt tegen een vaste prijs van 32 miljoen euro uitgevoerd. De vijf geselecteerde aannemerscombinaties zijn BAM NBM, Ballast Nedam, Heijmans, Van Hattum en Blankevoor en Hegeman/Colijn. Meerkosten komen voor […]

almelo – De aanbesteding van de aanleg van het verdiepte spoor in Almelo zal in oktober plaatsvinden. Dat is de planning van opdrachtgever ProRail.

Het plan wordt tegen een vaste prijs van 32 miljoen euro uitgevoerd. De vijf geselecteerde aannemerscombinaties zijn BAM NBM, Ballast Nedam, Heijmans, Van Hattum en Blankevoor en Hegeman/Colijn. Meerkosten komen voor rekening van de aannemer.

Reageer op dit artikel