nieuws

Stork vertrouwt op aggregaten van Gesan

bouwbreed

rozenburg – Stork Sales & Rental Services (SRS) verhuurt standaard de stroomaggregaten van Gesan. Interlas, dat met Stork Materieel en Reisiger Verhuur deel uitmaakt van SRS, verwierf anderhalf jaar geleden de vertegenwoordiging voor de Benelux van het Spaanse merk. Alle SRS-bedrijven verhuren Gesan als eerste merk stroomaggregaat. Interlas breidde de verhuurvloot uit met zo�n dertig […]

rozenburg – Stork Sales & Rental Services (SRS) verhuurt standaard de stroomaggregaten van Gesan. Interlas, dat met Stork Materieel en Reisiger Verhuur deel uitmaakt van SRS, verwierf anderhalf jaar geleden de vertegenwoordiging voor de Benelux van het Spaanse merk.

Alle SRS-bedrijven verhuren Gesan als eerste merk stroomaggregaat. Interlas breidde de verhuurvloot uit met zo�n dertig Gesan-aggregaten met een capaciteit van 20 tot 500 kilovoltampère. De machines hebben onder meer een zwaar uitgevoerde lekbak, verzonken wandcontactdozen, vonkenvanger en externe tankaansluiting. Gesan gebruikt motoren van Volvo, Perkins en Kubota.

Reageer op dit artikel