nieuws

Rekkende kleding werkt mee

bouwbreed Premium

breda – Fristads� S-T-R-E-T-C-H is vervaardigd van 65 procent polyester en 35 procent katoen en rekt in de breedte. Het materiaal weegt 300 gram per vierkante meter. De werkkledingmaker gebruikt die stof in de pantalons en Amerikaanse overalls. De kleding werkt als het ware mee. Kwintet Workwear uit Breda levert de pantalon en de overall […]

breda – Fristads� S-T-R-E-T-C-H is vervaardigd van 65 procent polyester en 35 procent katoen en rekt in de breedte. Het materiaal weegt 300 gram per vierkante meter.

De werkkledingmaker gebruikt die stof in de pantalons en Amerikaanse overalls. De kleding werkt als het ware mee. Kwintet Workwear uit Breda levert de pantalon en de overall in de normale maten, lengtematen en buikmaten. De zakken voor de kniebeschermers zijn vervaardigd van cordura. Voor een betere veiligheid zijn de zakken voor de kniebeschermers aan de binnenkant aangebracht.

Fristads levert onder de noemer Rain and Work werkkleding voor zware weersomstandigheden. De pantalons zijn in de taille en onderaan de broekspijpen voorzien van een bevestigingssysteem waaraan een waterdicht membraan van Gore-Tex wordt vastgemaakt. De Gore-Tex binnenbroek heeft voorgevormde knieën en kan uit een versleten pantalon worden overgezet in een nieuwe.

Reageer op dit artikel