nieuws

Inschrijven voor renovatieprijs

bouwbreed

den haag – Projectteams van bijzondere renovatieprojecten kunnen zich tot 15 oktober inschrijven voor de Nationale Renovatieprijs 2005. Dat kan via www.nationale renovatieprijs.nl. Renovatieprojecten die tussen 1 oktober 2002 tot 1 oktober 2004 zijn opgeleverd kunnen meedingen naar de NRP 2005. Die is opgedeeld in de categorieën Woningbouw Renovatie, Woningbouw Herbestemming en Utiliteitsbouw. Naast architectuur, […]

den haag – Projectteams van bijzondere renovatieprojecten kunnen zich tot 15 oktober inschrijven voor de Nationale Renovatieprijs 2005. Dat kan via www.nationale renovatieprijs.nl.

Renovatieprojecten die tussen 1 oktober 2002 tot 1 oktober 2004 zijn opgeleverd kunnen meedingen naar de NRP 2005. Die is opgedeeld in de categorieën Woningbouw Renovatie, Woningbouw Herbestemming en Utiliteitsbouw. Naast architectuur, stedenbouwkundige aspecten en de doelmatigheid wordt met nadruk gekeken naar de aanpak, het proces, de gerealiseerde kwaliteit en de voorbeeldfunctie van het project.

De genomineerde projecten worden in februari 2005 op de Bouwbeurs in Utrecht bekend gemaakt. De prijzen worden eind mei 2005 uitgereikt op de Nationale Renovatie & Onderhoud Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat gebeurt dan voor de tiende keer.

Reageer op dit artikel