nieuws

Europese hotelmarkt klimt langzaam uit dal

bouwbreed

amsterdam – In Milaan, Rome, de Franse Rivièra en Londen vertoont de hotelmarkt de eerste tekenen van herstel. Dat blijkt uit uit onderzoek van Jones, Lang LaSalle, een internationale vastgoedadviseur. Volgens M. Smith van het bureau zijn de locaties bij beleggers populair omdat ze zich in het dal van de marktbeweging bevinden. Geldschieters rekenen daarom […]

amsterdam – In Milaan, Rome, de Franse Rivièra en Londen vertoont de hotelmarkt de eerste tekenen van herstel. Dat blijkt uit uit onderzoek van Jones, Lang LaSalle, een internationale vastgoedadviseur.

Volgens M. Smith van het bureau zijn de locaties bij beleggers populair omdat ze zich in het dal van de marktbeweging bevinden. Geldschieters rekenen daarom op een goed rendement. Ook in andere Europese steden zoals de Poolse hoofdstad Warschau is de stemming omgeslagen. Volgens Jones Lang LaSalle denken vastgoedeigenaren daar niet meer aan verkopen en worden de hotels in portefeuille gehouden.

Eind 2003 stond de hotelmarkt er veel slechter voor. In vrijwel alle steden waren de vooruitzichten slecht. De laatste peiling van Jones Lang LaSalle laat nu zien dat de helft van de markt zich voorzichtig herstelt.

Reageer op dit artikel