nieuws

Domo:Line laat zien wie voor deur staat

bouwbreed

wormerveer – Handelsonderneming Vercoma uit Wormerveer introduceert het deur-videosysteem Domo:Line. Dat bestaat uit één tot vijf hoge resolutie TFT-schermen met een beelddiagonaal van 15,5 centimeter. Het systeem belt naar de bewoners via een willekeurige telefooncentrale met vrije analoge A/B poort of het openbare telefoonnet. Na het indrukken van de bel bij de entree kiest het […]

wormerveer – Handelsonderneming Vercoma uit Wormerveer introduceert het deur-videosysteem Domo:Line. Dat bestaat uit één tot vijf hoge resolutie TFT-schermen met een beelddiagonaal van 15,5 centimeter.

Het systeem belt naar de bewoners via een willekeurige telefooncentrale met vrije analoge A/B poort of het openbare telefoonnet. Na het indrukken van de bel bij de entree kiest het systeem een voorgeprogrammeerd telefoonnummer van de bewoner. Alle TFT-schermen worden dan ingeschakeld. De (draadloze) telefoon meldt dat er iemand voor de deur staat. De voordeur gaat open door een code in de telefoon in te toetsen.

Reageer op dit artikel