nieuws

CE-markering voor wand- en gevelwerk

bouwbreed

delft – NEN, het centrum van normalisatie, heeft een normontwerp NEN-EN 14951 gepubliceerd dat de relevante kenmerken van massief loofhouten elementen definieert. De norm is bruikbaar voor het aanbrengen van CE-markering op producten. De beschreven elementen zijn bedoeld voor gebruik in wand- en gevelbekleding. Het betreft machinaal bewerkte elementen met en zonder messing en groef. […]

delft – NEN, het centrum van normalisatie, heeft een normontwerp NEN-EN 14951 gepubliceerd dat de relevante kenmerken van massief loofhouten elementen definieert.

De norm is bruikbaar voor het aanbrengen van CE-markering op producten. De beschreven elementen zijn bedoeld voor gebruik in wand- en gevelbekleding. Het betreft machinaal bewerkte elementen met en zonder messing en groef.

Het document �Wand- en gevelbekleding van massief hout – Machinaal bewerkte elementen� van het centrum voor normalisatie is gebaseerd op gangbare afspraken voor afmetingen en resultaten van beproevingen. Het is tot 13 oktober mogelijk om commentaar op het normontwerp in te dienen bij NEN-Bouw.

Reageer op dit artikel