nieuws

Bouwterrein Schuytgraaf permanent beveiligd

bouwbreed

arnhem – Het bouwterrein van de Vinex-wijk Schuytgraaf is met ingang van juli permanent beveiligd na werktijden. De grondexploitatiemaatschappij, de gemeente, de aannemers en de nutsbedrijven betalen samen het beveiligingspersoneel. De maatregel is getroffen omdat op het terrein gereedschap en bouwmaterialen worden gestolen. Het personeel van beveiliger Securitas stuurt mensen van het terrein af die […]

arnhem – Het bouwterrein van de Vinex-wijk Schuytgraaf is met ingang van juli permanent beveiligd na werktijden. De grondexploitatiemaatschappij, de gemeente, de aannemers en de nutsbedrijven betalen samen het beveiligingspersoneel.

De maatregel is getroffen omdat op het terrein gereedschap en bouwmaterialen worden gestolen. Het personeel van beveiliger Securitas stuurt mensen van het terrein af die er niet thuishoren. Ze surveilleren �s avonds en in het weekeinde. Bij de toegangen tot het terrein zijn borden geplaatst. Het is volgens de gebiedsagent, voor het eerst is dat in Nederland een woonwijk in aanbouw collectief wordt beveiligd. In Schuytgraaf komen straks circa 15.000 Arnhemmers te wonen in 6.250 woningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels