nieuws

Bouw appartementen stilgelegd na ongeval

bouwbreed

heerhugowaard – Een deel van het werk op een bouwplaats in Heerhugowaard is tijdelijk stilgelegd door een ongeval begin deze week. Bij het plaatsen van galerijplaten raakten twee bouwvakkers van Beton en Prefabbouw IJmond uit Beverwijk bekneld. Het ongeval deed zich voor bij de bouw van 41 appartementen die deel uitmaken van een woningbouwproject van […]

heerhugowaard – Een deel van het werk op een bouwplaats in Heerhugowaard is tijdelijk stilgelegd door een ongeval begin deze week. Bij het plaatsen van galerijplaten raakten twee bouwvakkers van Beton en Prefabbouw IJmond uit Beverwijk bekneld. Het ongeval deed zich voor bij de bouw van 41 appartementen die deel uitmaken van een woningbouwproject van 159 woningen in de wijk Stad van de Zon. In overleg met de Arbeidsinspectie is dat bouwonderdeel tijdelijk stil gelegd. Hoofdaannemer Moes verwacht – in overleg met betrokenen – volgende week het werk te hervatten.

Reageer op dit artikel