nieuws

Akzo Nobel opent fabrieken in China

bouwbreed Premium

arnhem – Akzo Nobel heeft in China twee nieuwe fabrieken geopend die lakken produceren voor onder meer hout dat wordt gebruikt in de meubelindustrie. Dat heeft het concern bekendgemaakt. Eén fabriek is gevestigd in Jiashang, ongeveer 130 kilometer van Beijing. De andere ligt in de omgeving van Shanghai. In totaal werken er driehonderd mensen. Met […]

arnhem – Akzo Nobel heeft in China twee nieuwe fabrieken geopend die lakken produceren voor onder meer hout dat wordt gebruikt in de meubelindustrie. Dat heeft het concern bekendgemaakt.

Eén fabriek is gevestigd in Jiashang, ongeveer 130 kilometer van Beijing. De andere ligt in de omgeving van Shanghai. In totaal werken er driehonderd mensen.

Met deze fabrieken komt het aantal Chinese productielocaties van de lakkendivisie van Akzo Nobel op acht. Er zijn nog twee fabrieken in aanbouw. De afgelopen jaren is de omzet van de lakkendivisie (coatings) in China gegroeid tot bijna 300 miljoen euro in 2003.

Reageer op dit artikel