nieuws

Woonwijk Eindhoven verdient ULI-prijs

bouwbreed

tilburg – Het Regenboogpark in Tilburg heeft de Europese variant van de ULI-prijs gewonnen. Dankzij het succes dingt de herontwikkelde groene woonwijk mee naar de in november in New York uit te reiken ULI Global Awards. Het Urban Land Institute, dat de prijs zijn naam geeft, bestaat sinds 1936. Dit jaar is voor de eerste […]

tilburg – Het Regenboogpark in Tilburg heeft de Europese variant van de ULI-prijs gewonnen. Dankzij het succes dingt de herontwikkelde groene woonwijk mee naar de in november in New York uit te reiken ULI Global Awards. Het Urban Land Institute, dat de prijs zijn naam geeft, bestaat sinds 1936. Dit jaar is voor de eerste keer de ULI Award Europe toegekend.

De Tilburgse wethouder E. Aarts-Engbers ziet de pluim als een beloning voor jarenlange inspanningen om een lastige plek te veranderen in een mooie woonomgeving. Vanwege de ernstige bodemvervuiling was de in de prijzen gevallen ontwikkeling van de binnenstedelijke locatie uiterst lastig.

Reageer op dit artikel