nieuws

Voor zomer plan voor ouderenwoningen

bouwbreed

DEN HAAG – Het kabinet presenteert voor de zomer een actieplan voor de bouw van een groot aantal ouderenwoningen en woningen voor oudere gehandicapten. Staatssecretaris Ross (volksgezondheid) heeft dit gisteren in de Tweede Kamer toegezegd. Het Sociaal- en Cultureel Planbureau constateerde kort geleden een groot tekort aan speciale woningen voor ouderen met gebreken. Bijna eenderde […]

DEN HAAG – Het kabinet presenteert voor de zomer een actieplan voor de bouw van een groot aantal ouderenwoningen en woningen voor oudere gehandicapten. Staatssecretaris Ross (volksgezondheid) heeft dit gisteren in de Tweede Kamer toegezegd.

Het Sociaal- en Cultureel Planbureau constateerde kort geleden een groot tekort aan speciale woningen voor ouderen met gebreken. Bijna eenderde van de ouderen met ernstige gebreken, woont in een niet-aangepast huis. In totaal wonen ongeveer 100.000 ouderen in huizen die niet geschikt voor hen zijn.

Reageer op dit artikel