nieuws

Uneto-VNI legt veiligheidsaarding uit

bouwbreed Premium

zoetermeer – De Vakgroep Bliksembeveiliging van Uneto-VNI houdt op 15 en 24 juni nog twee themamiddagen over veiligheidsaarding. Een juiste bepaling van de aardverspreidingsweerstand van de veiligheidsaarde vraagt een goede samenwerking tussen de elektro-installateur en het aardingsbedrijf. Uneto-VNI legt uit welke gegevens nodig zijn voor een goede aardingsinstallatie.

zoetermeer – De Vakgroep Bliksembeveiliging van Uneto-VNI houdt op 15 en 24 juni nog twee themamiddagen over veiligheidsaarding. Een juiste bepaling van de aardverspreidingsweerstand van de veiligheidsaarde vraagt een goede samenwerking tussen de elektro-installateur en het aardingsbedrijf. Uneto-VNI legt uit welke gegevens nodig zijn voor een goede aardingsinstallatie.

Reageer op dit artikel