nieuws

Meter houdt kwaliteit puntlassen in de gaten

bouwbreed

utrecht – Een piëzo-elektrische meter geeft aan of de elektroden van een puntlasapparaat voldoende druk op het te lassen materiaal zetten. Op die manier vergroot dit toestel van Kistler uit Utrecht de productie en vermindert de kosten. De metingen voorkomen dat lassen van een werkstuk opnieuw moeten worden gedaan. De meetwaarden geven ook aan dat […]

utrecht – Een piëzo-elektrische meter geeft aan of de elektroden van een puntlasapparaat voldoende druk op het te lassen materiaal zetten. Op die manier vergroot dit toestel van Kistler uit Utrecht de productie en vermindert de kosten. De metingen voorkomen dat lassen van een werkstuk opnieuw moeten worden gedaan. De meetwaarden geven ook aan dat de puntlasmachine weer een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Reageer op dit artikel