nieuws

Kärcher levert nieuwe vrachtwagenwasser

bouwbreed Premium

etten-leur – Kärcher brengt met de RB 6000 een nieuwe serie portaalwasinstallaties voor vrachtwagens op de markt. De leverancier uit Etten-Leur biedt de installaties aan in de varianten Basis en Comfort en in vier washoogtes. De RB 6000 reinigt met drie borstels uiteenlopende voertuigen tot 4,78 meter hoog. Ook het basismodel kan verschillende wasprogramma�s uitvoeren. […]

etten-leur – Kärcher brengt met de RB 6000 een nieuwe serie portaalwasinstallaties voor vrachtwagens op de markt. De leverancier uit Etten-Leur biedt de installaties aan in de varianten Basis en Comfort en in vier washoogtes.

De RB 6000 reinigt met drie borstels uiteenlopende voertuigen tot 4,78 meter hoog. Ook het basismodel kan verschillende wasprogramma�s uitvoeren. Het portaal rijdt met een snelheid van 8,5 meter per minuut.

De basisinstallaties kunnen worden opgewaardeerd tot de zogeheten comfort-variant. De leverancier beveelt die aan voor gemengde wagenparken. De frequentiegestuurde portaalaandrijfmotor legt traploos snelheden af tussen 5 en 14 meter per minuut. Moeilijke plaatsen laten zich daardoor intensief reinigen terwijl eenvoudige oppervlakken in verhouding snel worden behandeld.

Schakelkast, onderhoudsflappen en geleidingsrails zijn vervaardigd van roestvast staal. Een draai-impulsgever die het stroomverbruik van de borstels meet, houdt de aanduwdruk constant. Uitbouwelementen kunnen worden ingeprogrammeerd.

Reageer op dit artikel