nieuws

Imtech krijgt orders uit Oost-Europa

bouwbreed Premium

gouda – Imtech heeft voor zo�n 18 miljoen euro orders verworven in Roemenië en Polen. Het gaat om de realisatie van technologie in een pvc-fabriek, diverse supermarkten en een sigarettenfabriek. In Roemenië begint Imtech aan de technische upgrading en uitbreiding van een bestaande pvc-fabriek van het chemisch staatsbedrijf Oltchim. In totaal legt Imtech-dochter Ventilex drie […]

gouda – Imtech heeft voor zo�n 18 miljoen euro orders verworven in Roemenië en Polen. Het gaat om de realisatie van technologie in een pvc-fabriek, diverse supermarkten en een sigarettenfabriek.

In Roemenië begint Imtech aan de technische upgrading en uitbreiding van een bestaande pvc-fabriek van het chemisch staatsbedrijf Oltchim. In totaal legt Imtech-dochter Ventilex drie pvc-ontwaterings- en drooglijnen aan. Deze vormen de laatste procesgang in de upgrading en uitbreiding van de fabriek. Voor Selgros Cash & Carry gaat Imtech Deutschland aan de slag in drie grote hypermarkten in Poznan (Polen) en Brasov en Boekarest (Roemenië). Dit omvat de technische inrichting, onder andere lucht- en klimaattechnologie, sprinklers, beveiliging en sanitair. Ook voor sigarettenproducent British American Tobacco (BAT) is Imtech in Polen actief. In een nieuwe fabriek verzorgt Imtech in een aantal productieruimten de technische inrichting.

Reageer op dit artikel