nieuws

EcoTherm past afmeting afschotplaten aan

bouwbreed

winterswijk – EcoTherm heeft de standaard afmeting van de isolatieplaten Vapotherm Afschot BG en Vapotherm Duo Afschot BG gewijzigd in 1200 x 1200 millimeter. Dit om de platen beter te laten aansluiten op de huidige prestatie-eisen. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met een plaat met een afschothelling van 15 millimeter over 1200 millimeter. Er waren al […]

winterswijk – EcoTherm heeft de standaard afmeting van de isolatieplaten Vapotherm Afschot BG en Vapotherm Duo Afschot BG gewijzigd in 1200 x 1200 millimeter. Dit om de platen beter te laten aansluiten op de huidige prestatie-eisen. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met een plaat met een afschothelling van 15 millimeter over 1200 millimeter. Er waren al platen met een afschothelling van 10 millimeter en 20 millimeter over 1200 millimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels