nieuws

Arbitrageloket nog niet rond

bouwbreed

den haag – Het arbitrageloket voor consumenten is nog niet helemaal rond. De betrokken partijen – waaronder de Raad van Arbitrage voor de bouw, het Garantie Instituut Woningbouw (GIW), de Vereniging Eigen Huis (VEH) en BouwNed – praten nog over de uitwerking van het nieuwe geschilleninstituut. Directeur collectief ledenbelang F. van Loon van VEH verwacht […]

den haag – Het arbitrageloket voor consumenten is nog niet helemaal rond. De betrokken partijen – waaronder de Raad van Arbitrage voor de bouw, het Garantie Instituut Woningbouw (GIW), de Vereniging Eigen Huis (VEH) en BouwNed – praten nog over de uitwerking van het nieuwe geschilleninstituut. Directeur collectief ledenbelang F. van Loon van VEH verwacht dat het loket voor eind dit jaar de lucht ingaat. “Wat mij betreft zijn er geen hete-aardappelbeslissingen meer en is het nog maar een kwestie van de gemaakte afspraken uitvoeren.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels