nieuws

Vereniging Eigen Huis zet makelaarsnet op

bouwbreed

amersfoort – Vereniging Eigen Huis zet een goedkoop makelaarsnet op. Ruim 140 makelaarskantoren willen van de partij zijn bij de nieuwe vorm van dienstverlening. Eigen Huis is al jaren een doorn in het oog dat de meeste makelaars voor relatief weinig werk veel geld vragen. Bij de nieuwe werkwijze kunnen klanten een keuze maken uit […]

amersfoort – Vereniging Eigen Huis zet een goedkoop makelaarsnet op. Ruim 140 makelaarskantoren willen van de partij zijn bij de nieuwe vorm van dienstverlening.

Eigen Huis is al jaren een doorn in het oog dat de meeste makelaars voor relatief weinig werk veel geld vragen. Bij de nieuwe werkwijze kunnen klanten een keuze maken uit deeldiensten, variërend van bezichtiging en onderhandeling tot de feitelijke afhandeling. Volgens Eigen Huis is de oude makelaarstaak van huizen zoeken sterk afgenomen doordat aspirant-kopers intensief het internet gebruiken voor het maken van een keuze.

Reageer op dit artikel