nieuws

TPG investeert 94 miljoen euro in vliegveld bij Luik

bouwbreed

hoofddorp – Het post- en logistiekconcern TPG investeert de komende zes jaar 94 miljoen euro in het vliegveld bij Luik in België. Daardoor komen er 245 banen bij, aldus de onderneming. TNT, de expressdivisie van TPG, gebruikt de luchthaven als uitvalsbasis. Eind 2005 wil het concern de sorteeroppervlakte in Luik fors hebben uitgebreid. Bovendien komt […]

hoofddorp – Het post- en logistiekconcern TPG investeert de komende zes jaar 94 miljoen euro in het vliegveld bij Luik in België. Daardoor komen er 245 banen bij, aldus de onderneming. TNT, de expressdivisie van TPG, gebruikt de luchthaven als uitvalsbasis.

Eind 2005 wil het concern de sorteeroppervlakte in Luik fors hebben uitgebreid. Bovendien komt er meer kantoor- en parkeerruimte. TPG is verder van plan de sorteersystemen opnieuw in te richten. Deze fase van de uitbreiding kost 36 miljoen euro.

Daarna wil het concern nieuwe sorteermachines bestellen en de oude apparatuur moderniseren. Ook neemt TPG onder meer de beveiliging en stroomvoorziening onder handen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels